Sigma_Cinema_Announcement_21_11_19

На 21 ноември 2019 г., ще представим официално кинообективите на Sigma за българските кинематографисти. Презентацията ще се проведе в Парк Хотел Москва, зала конферанс 5 от 15 до 18 ч.

Ще имате възможност да се запознаете от близо с кинообективите SIgma, както и с новата камера Sigma fp подходяща за използване и в кинематографията.

Ще бъдем радостни да ви посрещнем на нашата презентация, да Ви демонстрираме нашите продукти и да ви дадем възможност да ги тествате на място.

Моля да потвърдите присъствието си на презентацията, като изпратите на е-мейл info@photosystems.bg имената на хората, които ще участват и контакт за връзка с тях.

Анонсирани и пуснати в производство през 2016 година, сериите кинообективи Sigma вече са добре приети от много кинематографисти по света, като тази година кинообективи Sigma бяха използвани при заснемането на холивудската продукция Top Gun: Maverick.

Фотографски системи ООД като официален дистрибутор за територията на България на Sigma Corporation Japan от 1 май тази година е и официален дистрибутор и сервиз и за кинообективи Sigma. Компанията разполага с оборудвана с всичко необходимо сервизна база за подръжка, настройка и ремонт на кино обективите на Sigma и обучен в завода на Sigma в Айцу, Япония персонал.

Фотографски системи ООД е официален дистрибутор за България и на Carpetlight GmbH, Rotolight и Dedolight, както и партньор на Apple за фото и кино пазара в България.