Тази година Фотографски системи – официален дистрибутор на марките Sigma, Lowepro и Joby за България и Сдружение “Фотоклуб – Осмо изкуство”- официален партньор на dedolight за провеждане на фотографски семинари в България, с партньорската подкрепа на Фото Кафе, отново ще се представят на Фотоваканция с богата програма и разнообразни предложения за участниците.Успоредно с щанда на Фотографски системи ООД, на който ще бъдат представени продуктите на известните фотографски марки Lowepro, Joby,  Sigma и Dedolight, по време на Фотоваканция 2013 ще бъде изградено и студио оборудвано с осветление Dedolight, което ще бъде на разположение на участниците за целия период от 7 до 13 септември 2013 г. с  изключение на времето необходимо за провеждане на семинарите “Плажна фотографска Работилница 2013” и “Плажна фотографска Работилница за начинаещи”.

На щанда на Фотографски системи ООД ще бъдат организирани демонстрации и презентации на нови продукти като новите серии обективи на Sigma (35/1,4 DG HSM Art, 18-35/1,8 DC HSM Art, 17-70/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary, Sigma USB Dock – устройство за настройка и персонализиране на Вашия обектив), нови модели чанти и раници от Lowepro и много други.  Пак там ще можете да участвате в кратки изпровизирани конкурси и томболи със забавна фотографска тематика, а в деня на Joby, ще проведем импровизиран конкурс за най-оригинална идея за използване на гъвкави стативи.

Може да вземете участие в “Плажна фотографска Работилница 2013” с лектор Генчо Петков ф.х. AFIAP, където ще се пренесете в исторически времена, които да запазите завинаги със своята фото камера.

За ентусиастите, сега прохождащи в дебрите на фотографията, ще покажем какви са първите стъпки за по-добро използване на фото камерата в нашата “Плажна фотографска Работилница за начинаещи”. Там партньорите от Фото Кафе ще ви обяснят защо “Зеленото не винаги е модерно”. Те ще бъдат на разположение през останалите дни на Фотоваканция за консултации относно тествана фототехника.

За участниците във Фотоваканция са предвидени и многобройно промоции, томболи и награди, като всеки ден ще бъде обявяван за ден една от марките представени от фирмата и за продуктите на тази марка ще бъдат обявяване промоции и томболи.

Всяка вечер ще имаме възможност да организираме прожекции и обсъждания на заснетото през деня, като всеки ще може да получи от нашите лектори Генчо Петков ф.х. AFIAP и Иван Масларов – Jumbo полезни съвети за снимките си които е подготвил за конкурсите на Фотоваканция 2013.

Нашите партньори от Фото Кафе ще покажат избрана селекция от техни изложби – “Фото Кафе Селекция”

Ще си припомним велики филми свързани с любимото ни хоби – фотографията.

Традиционно от фирма Фотографски системи ще връчим и награди за най-добра фотография направена по време на Фотоваканция 2013 като тази година сме предвидили две награди:

  1. За най-добра фотография направена с постоянно осветление Dedolight
  2. Награда на Фотографски системи ООД за най-добра снимка в основния конкурс на Фотоваканция 2013

От тук може да изтеглите  пълната програма с участия на Фотографски системи, Клуб 8 изкуство и Фото Кафе по време на Фотоваканция 2013