LensCoat ® е основан от фотографа на дива природа Скот Елоуиц. Целта му е проста; да създаде най-висококачествената защитна екипировка и аксесоари за вашето фото оборудване. За да стане тази мечта реалност, производството се реализира в САЩ под надзора на Скот. Всичко започва със защитните неопренови калъфи LensCoat®.

in-the-field-scott

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основателят на LensCoat® Скот Елоуиц

Защитните покрития за обективи LensCoat ® са произведени от 100% неопрен със затворени клетки, предлагащ водоустойчива защита, като същевременно осигуряват термична бариера, между външната и вътрешната температура на обектива, което от една страна създава предпоставка за намаляване на вътрешния конденз, а от друга осигурява предпазване на  ръцете ви от студената повърхност на обектива при по-ниски температури.

konway-8607

LensCoat ® продължава да въвежда иновации и да създава най-висококачествените аксесоари за вашето фотооборудване, които са използвани и обичани от фотографите снимащи дива природа, спорт и т.н. Без значение какъв е вашият стил на фотография, “we’ve got you covered”

Kon-2437

Аксесоарите за обективи LensCoat® осигуряват на вашето ценно оборудване защита от ожулвания и удари, запазвайки стойността му при препродажба. Те също така помагат вашия обектив да бъде по-малко забележим за дивата природа, когато снимате диви животни и птици.

konway-8928

Защитните акессоари на LensCoat® разполагат с прозрачен и гъвкав прозорец за контролите AF/OS/IS/VR на обективаи прозорец за скалата на разстоянието. Аксесоарите за обективи на  LensCoat® също така разполагат със специален отвор, който разкрива маркера за ориентиране на байонета за лесно подравняване при монтиране към камерата, без да се налага да сваляте неопреновия аксесоар.

LensCoat_fg-5512-2

Материала от който са изработени защитните аксесоари LensCoat® намалява разликата между външната и вътрешната температура на обектива и по този начин ограничава   възможността за появяване на вътрешен конденз по лещите на обектива.

sn-Kon-0306

Защитните акессоари на LensCoat® се произвеждат за повечето обективи на Canon, Nikon, Sigma, Fuji, Minolta, Olympus, Pentax, Sony, Tamron и Tokina.

untitled-7590

Освен защитни неопренови покрития LensCoat® произвежда и укрития за снимане на птици и много други полезни аксесоари за фотография.

Разгледайте наличните продукти в нашия електронен магазин на адрес – photo-shop.bg/lenscoat