Тази година празнуваме един особен юбилей – 10 години от първия задграничен фотопленер, който като Интер Дата Системи  организирахме заедно със Sigma, Стил Травел и Клуб Фото Култ. После приятели създадоха Фото Клуб “Осмо изкуство” и ние, вече като Фотографски системи ООД продължихме да подкрепяме фотопленерите и семинарите организирани от тях.
Днес – 10 години по-късно, бихме искали отново да ви поканим да ни последвате в едно фотоприключение на Охридското езеро заедно със Sigma. Подготвили сме интересна фотографска програма и ви очакваме в самия край на лятото – в празничните дни около 22 септември.
Отново както и преди 10 години сме подготвили специални изненади за участниците във Фотопленера “Със Sigma на Охридското езеро” – два конкурса и много награди за участниците в пленера. И не на последно място – възможност за тест и използване по време на пленера на много техника от Sigma и другите марки, които Фотографски системи представлява на българския пазар.
Повече подробности, както и подробна програма на пленера може да прочетете на този адрес - http://8artclub.com/na4alo_login_sab_adm_new.php?id_sab1=141
Pokana_mail