NEWsigmaLogo

Сега, когато много хора трябва да си останат в къщи предлагаме на Вашето внимание първия кратък филм заснет с кинообективи Sigma. Филмът “Blur” разказва по трогателен начин за “магията” фотография.

С универсалното послание за “магията”, която фотографията внася в живота ни “blur” е планиран от Sigma в продължение на две години. Продукцията стартира през лятото на 2016. Филмът е заснет с два от кинообективите на Sigma, които бяха анонсирани през септември 2016 година – 18-35mm T2 и 50-100mm T2. На практика, и филмът и обективите са били в процес на разработка по едно и също време.
Създателите на “blur” са имали ограничен бюджет, ограничено време и ограничени възможности за избор на локации за снимки. За да създаде кратък филм с необходимото ниво на качество, екипът се е обединил с действителна холивудска продукция.

Изпълнителния директор на Sigma Corporation г-н Кацуто Ямаки написа в Twitter за филма “Blur” :
“Very, very touching, but also heartwarming short film, “Blur”, which reminds you how photo is fantastic. Humbly recommend to those who stay at home, and also for those who work outside for our essentials. Many Thanks.“

“Blur” може да гледате на този адрес: https://www.sigma-global.com/en/about/blur/