Sigma_Days_2019_1920x1080_rev_FS_2

Дни на SIGMA 2019

Семинари, Лекции, Специални предложения и много изненади!

Мероприятията в рамките на “Дни на Sigma 2019” са организирани от Фотографски системи ООД и Фото Клуб “Осмо изкуство”

с участието на:

- Фотографски системи – официален дистрибутор на Sigma, Rotolight, Carpetlight, Dedolight, BlackRapid, LensCoat и Walther Design за България

- Генчо Петков – фотограф-художник, EFIAP – лектор на фотоклуб “Осмо изкуство”

- Николай Пандев – лектор PhotoSchool София

- Стил Травел ООД

Искате да тествате SIGMA и другите фотографски продукти и аксесоари, които Фотографски системи представлява на българския пазар? В дните на SIGMA 2019 сме приготвили разнообразна програма от семинари, лекции и възможности за тестване. Елате и ни позволете да Ви вдъхновим по време на мероприятията, които ще организираме в рамките на “Дни на Sigma 2019”!

По време на мероприятията в дните на SIGMA 2019 ще имате възможността да изпробвате най-новите продукти на Sigma и осветленията Rotolight, Dedolight и   Carpetlight. Нашият екип ще е на разположение да отговаря на вашите въпроси. Ще можете да обменяте идеи със съмишленици и да изпробвате нашите обективи, фотокамери, осветления и аксесоари на различни места, в различни ситуации и с различни настройки по време на организираните мероприятия.

Мероприятия в рамките на Дни на Sigma 2019

  1. Ден на отворените врати на Фотографски системи ООД – 9 ноември 2019 г., 11:00 ч., шоурум на Фотографски системи, ул. Обелско шосе №18, ет 2.

На 9 ноември 2019 г. – събота в нашия шоурум ще имате възможност да  тествате най-новите продукти, които Фотографски системи предлага на българския пазар:

SIGMA – новите обективи от серията DG DN за пълноформатни безогледални фотокамери, кинообективи Sigma, новата фото, видео и кино камера Sigma fp, както и много фотообективи от сериите Art, Sports и Contemporary;

Ще имате възможност да изпробвате  иновативните LED осветителни тела за фотография и видеография на марките Rotolight, Carpetlight и Dedolight;

На Ваше разположение ще бъдат и много други полезни аксесоари за фотография и видеография на марките BlackRapid, LensCoat и Walther Design.

Нашият сервизен техник от фирмения сервиз на SIGMA ще бъде на Ваше разположение, за да отговори на вашите въпроси и да прегледа безплатно Вашите обективи.

  1. Семинар “Стокова фотография – Защо и Как?”- 15 – 17 ноември 2019 г. с Генчо Петков ф.х., EFIAP, студиото на Фотографски системи, ул. Обелско шосе №18, ет 2.

  2. Sigma Cinema Lenses – представяне за първи път в България на кинематографските обективи на Sigma – 21 ноември 2019 г., Парк хотел Москва, зала Конферанс 5 от 15 ч. до 18 ч.

  3. Уъркшоп “Нощна фотография на звездното небе” – 29 ноември 2019 г. с Ники Пандев от PhotoSchool. Локация за снимките – яз. Жребчево – района на потопената църква. Резервни локации – Бузлуджа или яз. Копринка. Семинарът ще се проведе в първия ден на годишната среща на Фотоклуб “Осмо изкуство”.

  4. Годишна среща на Фотоклуб “Осмо изкуство” – 29 ноември – 01 декември 2019 г., гр. Казанлък.

  5. Семинар “Човекът пред камерата” - 6 – 8 декември 2019 г. с Генчо Петков ф.х., EFIAP, студиото на Фотографски системи, ул. Обелско шосе №18, ет 2.

Специални предложения

За участниците в дните на Sigma 2019, официалният дистрибутор на Sigma за България – Фотографски системи ООД ще осигури много специални предложения с интересни преференции за закупуване на техниката презентирана по време на мероприятията.

Участието в “Деня на Отворените врати” на Фотографски системи е безплатно за всички желаещи, а участниците в него ще получат специална отстъпка от таксата за семинарите, които ще проведем в рамките на “Дните на Sigma 2019”.