Banner_1920x1080_FB

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ФОТОГРАФСКИ СИСТЕМИ ООД

9 ноември 2019 г., 11:00 ч.

Шоурум на Фотографски системи, ул. Обелско шосе №18, ет 2.

На 9 ноември 2019 г. – събота в шоурума на Фотографски системи ООД, ще имате възможност да  тествате най-новите продукти, които компанията предлага на българския пазар:

SIGMA - новите обективи от серията DG DN за пълноформатни безогледални фотокамери, кинообективи Sigma, новата фото, видео и кино камера Sigma fp, както и много фотообективи от сериите Art, Sports и Contemporary;

Ще имате възможност да изпробвате иновативните LED осветителни тела за фотография и видеография на марките Rotolight, Carpetlight и Dedolight;

На Ваше разположение ще бъдат и много други полезни аксесоари за фотография и видеография на марките BlackRapid, LensCoat и Walther Design.

Сервизният техник от фирмения сервиз на SIGMA ще бъде на Ваше разположение, за да отговори на вашите въпроси и да прегледа безплатно Вашите обективи, да провери дали имат нужда от firmware update и ако се налага да го актуализира.

Участието в “Деня на Отворените врати” на Фотографски системи e безплатно за всички желаещии става само с предварително записване, за да имаме възможност да се подготвим по-добре за мероприятието. Можете да подадете заявка за участие от бутона “ЗАПИСВАНЕ” в края на тази страница.

Всички участници ще получат специална отстъпка от таксата за семинарите, които ще проведем в рамките на “Дните на Sigma 2019”.

Записването може да стане ТУК!